Proizvodi

Voip Telefonija

VoIP je engleski akronim za Voice over Internet Protocol te predstavlja komunikacijsku tehnologiju koja omogućuje prijenos govora preko Interneta. VoIP tehnologija doživjela je svoj procvat zahvaljujući tome što omogućava besplatno ili iznimno povoljno telefoniranje na mobilnu i fiksnu mrežu – bilo gdje u svijetu!
Korisnici VoIP usluga često su osobe koje imaju prijatelje ili rodbinu u dalekim zemljama s kojima žele ostati u čestom kontaktu – bez nepotrebnih troškova. Mnoge kompanije koje posluju s korporacijama diljem svijeta koriste VoIP tehnologiju, budući da često korištene i svima poznate mobilne aplikacije ne pružaju stabilnu i čistu vezu, a komunikaciju dodatno otežava i kašnjenje u prijenosu zvuka.
Uz pomoć VoIP tehnologije, Vašu kućnu centralu možete povezati sa cijelim svijetom te izravno zvati s uredskog telefona preko VoIP poveznika. Za kvalitetnu VoIP vezu potreban Vam je VoIP telefon, koji uz mogućnost besplatnog telefoniranja, ima sve ostale karakteristike klasičnog kućnog telefona.

Želite li besplatno zvati fiksne, mobilne i međunarodne brojeve – javite se s upitom za ponudu.

Pošalji upit